Keitä me oikein olemme? Tapaa Ifläiset blogikirjoitusten takana

Meille on alusta asti ollut selvää, että tämän blogin tähdet ovat nykyiset ja tulevat yritysasiakkaamme. Te, joita kiinnostaa ensisijaisesti yrityksen terve kasvu ja työntekijöiden hyvinvointi, eikä niinkään lakisääteisten vakuutusehtojen syynääminen.

Riskienhallinnasta ja vakuutuksista kiinnostavasti ja selkokielellä puhuminen vaatii kuitenkin rautaista ammattitaitoa. Siksi haluankin esitellä neljä ennakkoluulotonta ammattilaista, jotka auttavat työssään – ja nyt myös blogiteksteillään – kaltaisiasi yrittäjiä turvaamaan yrityksensä kestävän kasvun.

Pidemmittä puheitta: tapaa Tiina, Kaisa, Sebastian ja Niko!

bloggaajat2-1

 

Kuka olet?

Tiina: Tiina Pajamo, tuotejohtaja, yritysten henkilö- ja vastuuvakuutukset.

Sebastian: Sebastian Fagerström, Head of Sales, SME, Finland. Vastaan työssäni Ifin pienyritysmyynnistä ja asiakashankinnasta Suomessa.

Niko: Niko Satto, myyntivalmentaja (asiakaspalvelupäällikkö). Vastuualueenani on yksi yritysasiakkaiden palvelutiimeistämme ja pienyrityssegmentin palvelu.

Kaisa: Kaisa Järvilehto, Digital Sales Manager. Vastaan Pohjoismaisella tasolla verkossa tapahtuvasta yritysvakuutusmyynnistämme.

 

Mikä on parasta työssäsi?

Tiina: Uteliaisuuttani palkitsee se, että terveydenhoitoalalla tapahtuu juuri nyt suuria muutoksia, jotka vaikuttavat siihen, miten me vakuutusyhtiössä voimme auttaa asiakkaitamme löytämään omalle yritykselleen parhaat ratkaisut. Samoin vastuuvakuuttamisessa on monia nousevia teemoja, esim. 3D-tulostus ja tietoturva-asiat, jotka liittyvät myös jo monen kavahtamaan GDPR-kirjainyhdistelmään. Uusissa asioissa kun ei aina ole ollenkaan selvää, kenelle korvausvelvollisuus oikeastaan kuuluu.

Sebastian: Maailma ympärillämme muuttuu jatkuvasti, ja samalla asiakkaiden vaatimukset ja odotukset palvelun laatua ja turvallisuuden tunnetta kohtaan kasvavat. Työssäni on mielenkiintoista löytää uudenlaisia ratkaisuja, joiden avulla teemme asiakkaiden liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamisen helpoksi ja nopeaksi. Työssäni pääsen siis yhdistämään nykyaikaisten digitaalisten ratkaisujen mahdollisuuksia sekä asiakkaiden että yhtiömme hyödyksi.

Niko: Tiimin sparraus, tiimiläisten kehittyminen, heidän kokemansa ahaa-elämykset ja lopulta aiempaa tyytyväisemmät asiakkaat.

Kaisa: Siirryin yritysasiakaspuolelle vuosi sitten, oltuani noin puolitoista vuotta henkilöasiakaspuolella. Olen tehnyt ennen vakuutusalalle siirtymistä todella monta vuotta töitä myynnin ja markkinoinnin parissa kuluttaja-asiakaspuolella vähittäiskaupan parissa, ja siirtyminen vakuutusalalle on ollut erittäin kiinnostavaa! Meillä on talo täynnä erittäin lahjakkaita ihmisiä, toimimme kolmella liiketoiminta-alueella, pohjoismainen kulttuurimme on jännä ja innostava, ja ilmapiiri on pirteän aktiivinen mutta ystävällinen ja kannustava. Teemme paljon uusia juttuja, unohtamatta kuitenkaan, missä ydinosaamisemme on. Asioita ratkaistaan sitä mukaan kun niitä tulee vastaan, ja tekemisen meininki välittyy työmme kaikkiin osa-alueisiin.

 

Mitä teet, kun et tee töitä?

Tiina: Liikunta on ehdoton osa elämääni: jooga, hiihto, uinti, juoksu, pyöräily, kuntosali ja vaeltaminen. Toinen iso osa on kirjoittaminen ja valokuvaaminen. Opiskelen luovaa kirjoittamista Turun yliopistossa. On aika mahtava tunne, kun näkee omaa tekstiään tai kuvia julkaistuna. Alan myös pikku hiljaa ymmärtää sitä, miten kirjailija voi selittää miettineensä tuntikausia jotakin sopivaa sanaa tai sanamuotoa.

Sebastian: Olen tekijäluonne, joten vapaa-aikani on aktiivista. Tällä hetkellä yhteinen aika pienten lasten kanssa, luonto, liikunta ja erilaiset rakennusprojektit ovat mieluisaa vastapainoa työlleni.

Niko: Kalastus on elämäntapani. Käyn kalassa, kirjoitan lehtijuttuja, keräilen vanhoja kalastusvälineitä, teen kehitysyhteistyötä suomalaisten viehevalmistajien kanssa ja joskus reissaan kalojen perässä kaukana maailmalla.

Kaisa: Olen innokas lenkkeilijä, vaikka en viime vuosina olekaan aina onnistunut priorisoimaan liikuntaa useiden matkustuspäivien sekaan. Urheilu on minulle tärkein palautumiskeino työstä, ja se auttaa minua loksauttamaan työhönkin liittyvät asiat oikeille paikoilleen. Useasti huomaan reilun viiden kilometrin lenkin olleen juuri se, joka ratkaisi työhön liittyvän haasteen tai auttoi jäsentämään strategiaa tai tulevan viikon aikatauluhaastetta. Juoksu on minulle terapiaa parhaassa muodossa!

 

PSST! Tilaa uudet blogikirjoitukset saadaksesi selkokielisiä vakuutusneuvoja ja konkreettisia riskienhallintavinkkejä suoraan sähköpostiisi.

Tilaa blogi

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIISI

Tilaa blogi

VIIMEISIMMÄT KIRJOITUKSET