Kasvavan yrityksen vakuutusopas – lataa maksuton opas!

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun palkkaan ensimmäisen työntekijän? Entä jos toimintamme laajenee ulkomaille, tai jos päätämme lähettää työntekijän pidemmälle komennukselle? Milloin on hyvä hetki päivittää yritykseni vakuutuksia? Näihin ja muihin tärkeisiin kysymyksiin löydät vastauksen uunituoreesta Kasvavan yrityksen vakuutusoppaasta.

Yrityksen alkumetreillä vakuutukset näyttäytyvät usein välttämättömänä pahana, vaikka todellisuudessa ne auttavat sinua hallitsemaan riskejä ja turvaamaan yritystoiminnan jatkuvuuden. Vakuutusten rooli kasvaakin samaa tahtia yrityksen myötä: positiivinen tulos ja yrityksen henkilömäärän kasvu kun tarkoittavat, että yritykselläsi on enemmän menetettävää vahingon sattuessa.

Koska vapaaehtoisten yritysvakuutusten kirjo on kuitenkin laaja, ja haluamme auttaa sinua löytämään juuri omaan liiketoimintaasi sopivat vakuutukset, kokosimme konkreettisen tietopaketin yksiin kansiin. Oppaan alusta löydät näppärän muistilistan, josta voit siirtyä suoraan yrityksellesi ajankohtaisiin kasvun käännekohtiin.

Kasvavan yrityksen vakuutusoppaasta saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten työntekijöiden tapaturmavakuutukset eroavat yrittäjän vakuutuksista?
  • Millä vakuutuksilla voin turvata yritytystoiminnan jatkuvuuden vahingon sattuessa?
  • Mitä jos laajennan toimintaani uudelle toimialalle?
  • Mihin vapaaehtoisiin vakuutuksiin juuri minun kannattaa investoida?

Lataa opas jo tänään!

Lataa Kasvavan yrityksen vakuutusopas

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIISI

Tilaa blogi

VIIMEISIMMÄT KIRJOITUKSET