Solo, Duo vai Trio? Testaa mikä If Terveys -ratkaisu sopii parhaiten yrityksellesi

Vaihtoehtoja ja valinnanvapautta. Näitä arvoja edustaa uusi If Terveys -palvelu, joka koostuu kolmesta ratkaisuvaihtoehdosta. Mutta sopiiko sinun yrityksellesi parhaiten Solo, Duo vai Trio? Se selviää alla olevasta testistä!

Vastaamalla seuraaviin väittämiin, löydät henkilöstösi ja yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun.


Väittämä 1: “Työntekijäni matkustelevat paljon, joten meille on tärkeää, että he voivat vapaasti valita itselleen sopivan hoitopaikan tilannekohtaisesti.”

 

Totta

Yrityksellesi sopii parhaiten Solo! Solo-ratkaisussa työntekijäsi saavat vapaasti valita hoitopaikkansa. Työntekijä maksaa ensin hoitonsa itse ja hakee korvausta myöhemmin.


Tutustu Soloon

 

Tarua

Siirry seuraavaan väittämään!

 


Väittämä 2: “Paikkakunnallani ei ole yksityistä lääkäriasemaa tai käytän mielelläni kunnallisia työterveyshuollon palveluita.”

 

Totta

Sinulle sopii parhaiten Solo. Ratkaisu palvelee myös niitä yrityksiä, joiden paikkakunnalla ei ole yksityistä lääkäriasemaa sekä niitä, jotka haluavat hoitaa työterveyspalvelut kunnallisen terveydenhuollon kautta.


Tutustu Soloon

 


Tarua

Jos haluat ja voit hoitaa työterveyshuollon yksityisen lääkäriaseman (tai -asemien) kautta, sopii sinulle parhaiten Duo tai Trio. Jatka siis testiä!Väittämä 3: “Haluan itse valita työterveyshuollon kumppanin Suomen suurimpien toimijoiden joukosta.”

 

Totta

Yrityksellesi sopii parhaiten Duo! Duo-ratkaisussa työntekijäsi asioivat aina tietyn, valitsemasi yksityisen lääkäriaseman kanssa. Työntekijöiden ei itse tarvitse maksaa terveysvakuutuksen palvelujen käytöstä, sillä kumppani laskuttaa suoraan Ifiä. Lisäksi terveysvakuutus voidaan sopia alkamaan juuri siitä, mihin yrityksesi työterveyshuoltosopimus loppuu.


Tutustu DuoonTarua

Jos sinulla ei vielä ole luottokumppania työterveydenhuollossa tai jos olet avoin vaihtamaan, sopii sinulle luultavasti parhaiten Trio. Jatka kuitenkin vielä testiä varmistuaksesi asiasta.Väittämä 4: “Haluan hoitaa työterveyshuollon, terveysvakuutukset ja työtapaturmavakuutukset saumattomana pakettina ja minimoida ylimääräisen paperityön.”

 

Totta

Sinulle sopii parhaiten Trio! Trio-ratkaisussa saat samalla kerralla hoidettua kaikki sopimukset, jotka kattavat työntekijöittesi terveyteen liittyvät palvelut. Työntekijäsi eivät joudu maksamaan hoitokäyntejään itse, sillä laskutus hoidetaan kätevästi kumppanien kesken. Trion asiakkaana sinulta säästyy aikaa ja päänvaivaa, sillä voit luottaa siihen, että kallisarvoisista työntekijöistäsi pidetään hyvää huolta tilanteessa kuin tilanteessa.


Tutustu Trioon

 

Tarua

Jos et vielä löytänyt yrityksellesi sitä oikeaa, jatka lukemista!Väittämä 5: “Haluan, että työntekijäni saavat työterveyshuollon lisäksi ennakoivia terveyspalveluita ja jälkihoitoa kätevästi samalta luukulta.”

 

Totta

Trio on kuin tehty sinulle! Trio-ratkaisun olennaisena osana toimii Lääkärikeskus Aavan operoima If Hoitotie -palvelu, jonka kautta asiantunteva hoito on aina vain yhden puhelinsoiton päässä. If Hoitotie tarjoaa työntekijöillesi yhden, selkeän väylän kaikkiin terveyspalveluihin, oli kyseessä sitten hoitoonohjaus, itsehoito-ohjeiden jakaminen tai reseptin kirjoitus. Lisäksi palvelun jäsenten terveyttä hoidetaan kokonaisuutena – jopa siten, että yhteydenottoja seuraa jälkihoitopuhelu, jonka tehtävänä on arvioida hoidon tehokkuutta ja huolehtia työntekijän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tutustu Trioon

 

 

Tarua

Etkö vieläkään ole täysin varma? Lue lisää Solosta, Duosta ja Triosta – ja valitse sinun yrityksellesi sopivin vaihtoehto!

Vertaile vaihtoehtoja

 

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIISI

Tilaa blogi

VIIMEISIMMÄT KIRJOITUKSET